З Днем працівника лісу!
Все о деревьях , кустарниках и цветах :: Красивые фото - растения, ландшафт :: Страница выпускников лесохозяйственного факультета УСХА
Сторінка 1 з 1
З Днем працівника лісу!
Щиро вітаю Колег з професійним святом - Днем працівника лісу!
Спасибі людям, що зростили ліс
За всі дуби, спасибі за ялини
І за красу березових тих кіс,
Що милі серцю кожної людини.
Спасибі людям, що зростили ліс
За всі дуби, спасибі за ялини
І за красу березових тих кіс,
Що милі серцю кожної людини.
Re: З Днем працівника лісу!
20 вересня - День працівників лісу!
Щиро вітаю Колег з професійним святом - Днем правцівників лісу!!!
Добре знаю, що не дивлячись на непростий час для країни і для галузі,більшість чесно і відповідально виконують свій професійний обовязок – вирощують і оберігають ліси!
Вітаю всіх працівників лісу, з ким зводило мене життя і тих, кого я не знаю особисто,але бачу результати їхньої праці – рукотворні ліси.
Здоров’я Вам шановні колеги, щастя, мирного неба і успіхів у всіх добрих справах!!!
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Щиро вітаю Колег з професійним святом - Днем правцівників лісу!!!
Добре знаю, що не дивлячись на непростий час для країни і для галузі,більшість чесно і відповідально виконують свій професійний обовязок – вирощують і оберігають ліси!
Вітаю всіх працівників лісу, з ким зводило мене життя і тих, кого я не знаю особисто,але бачу результати їхньої праці – рукотворні ліси.
Здоров’я Вам шановні колеги, щастя, мирного неба і успіхів у всіх добрих справах!!!
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Все о деревьях , кустарниках и цветах :: Красивые фото - растения, ландшафт :: Страница выпускников лесохозяйственного факультета УСХА
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі